Web stranica

WEB STRANICA

PROSPERITET JE NEŠTO ČEMU TREBA DA TEŽITE. IMAJTE POSAO OD MILION DOLARA.

Izrada web- stranica (web i grafički dizajn) u današnje vreme predstavlja neophodan marketinški alat koji je značajan za uspeh u bilo kom biznisu. Ne čekajte uspeh, krenite ka njemu. Da li ste znali da ukoliko imate profesionalni veb-sajt on može da Vam pomogne da povećate prodaju i steknete hiljade novih klijenata jer Vaši potencijalni klijenti su na internetu.

Posedujući veb-sajt, dobijate mogućnost da brže, efikasnije i konstruktivnije pristupite kupcima Vaših proizvoda i usluga a samim tim je veća mogućnost za zaradu. Vaš sajt znači lokalno, regionalno i globalno poslovanje a čak 60% klijenata ima više poverenja u firme koje su online ili imaju odličnu prezentaciju na internetu, jer se po tome jasno vidi posvećenost Vas onome što radite. Vi odajete utisak osobe koja ulaže u sebe, svoj posao i koja je samim tim ispred konkurencije.

Samo u Srbiji 4 miliona ljudi pretražuje internet svakodnevno pa ukoliko ovo uzmete u obzir jasno je zašto je izrada veb-strane dobro ulaganje u budućnost Vašeg poslovanja. Uložite novac u svoj biznis, postanite aktivni investitor. Razmišljajte sveobuhvatno, tražite ekspanziju. Investirajte dugoročno.

KREIRAJTE WEB-SAJT. POSTIGNITE CILJ.

Glavni cilj sajta je razvoj uspešnih poslovnih rešenja i samim tim bi dobro prilagodjen veb-sajt trebao da:

 • utiče na povećanje poslovnih zahteva, saradnji i prihoda.
 • utiče na smanjenje Vaših troškova.
 • omogući Vašim klijentima lako dostupne informacije o proizvodima i uslugama koje nudite.
 • unapredi Vašu sliku u poslovnom svetu.
 • pruži odlično korisničko iskustvo i bude dobro optimizovan (eng. SEO friendly)
 • da bude efikasan.
 • Mail adresa koja sadrži ime sajta je još jedna moćna reklama za Vaš posao.

USPEŠAN WEB-PROJEKAT. STRATEGIJA PROJEKTA.

Ključni faktori za uspeh svakog veb-projekta jesu dobro formulisanje strategije projekta (uložena sredstva, kontrola istih), upravljanje projektom (kreativnost), dizajn i development, onlajn marketing (fokus na ekspanziju) i kontinuirano predvidjanje, unapredjivanje i usavršavanje.

Internet je takvo okruženje da nije dovoljno samo napraviti sajt, već je potrebno konstantno raditi na njemu i tek tada se može očekivati da dodju i rezultati. Potrebno je da se uradi više od očekivanog kako bi Vaše poslovanje bilo uspešno. Uložena sredstva, kontrola, kreativnost, ekspanzija i predvidjanje predstavljaju proces korak po korak i jedna su od osnovnih formula za sticanje velikog bogatstva. Sličan model procesa možete zapaziti kod bilo kog uspešnog preduzetnika koji je svoje poslovanje doveo do perfekcije- ovim se vodi i naš tim.

DV Design tim ima misiju da ispuni svaki od navedenih faktora i dovede Vaše projekte do zacrtanog cilja. Mi želimo da budete uspešni. Preciznost, instikt i tempo su neophodni za izuzetne rezultate i u tom pogledu nećemo razočarati Vaša očekivanja. Naprotiv.

Svesni smo da se u poslovanju ceni sposobnost čoveka. Nudimo Vam dugoročnu saradnju, profesionalno napredovanje u poslu, najsavremeniju internet marketing kampanju, povećanje broja klijenata i povećanje zarade. Naš glavni zadatak je izrada veb- stranica koje će krajnjim korisnicima biti jednostavne i lake za upotrebu. Pored toga, izradjujemo veb- sajtove koji su u skladu sa novim tehnologijama i standardima- omogućuju bolje pozicioniranje na pretraživačima-time Vam garantujemo i bolji rejting.

WEB SAJTOVI SA CMS SISTEMOM

Kreiramo web sajtove sa CMS administrativnim delom, preko koga možete na jednostavan način ažurirati sadržaj Vaših veb-stranica, što automatski znači uštedu u troškovima održavanja sajta.

Kontaktirajte nas još danas i zakažite besplatne konsultacije sa nekim od naših stručnjaka. Mi ćemo Vam pomoći da napravite najbolji plan na osnovu Vaše trenutne pozicije. Tu smo da bi Vi uspeli jer Vaš uspeh je ujedno i naš.

Dajte smisao svom poslovanju, zavolite to što radite jer kada Vam ide od ruke to što radite Vi bivate srećniji. Što ste srećniji, to ste zdraviji i uspešniji. Tu smo za Vas da Vam pomogemo da predvidite sopstveni uspeh,tu smo da Vas pokrenemo da razmišljate ekspanzivno, da saslušamo Vašu viziju i pomognemo da ona oživi.

VAMA JE POTREBAN RESPONZIVE WEBSAJTWEBSHOPLOGOFLAJERSEOWEB DIZAJNCMSMARKETING ?

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com

  Cart