Web Development

WEB DEVELOPMENT

ZGRADITE SVOJ POSAO, KREATIVNO RAZMIŠLJAJTE. UCINITE SVE ŠTO JE U VAŠOJ MOCI DA SE VAŠ POSAO RAZVIJE.RAZMIŠLJAJTE EKSPANZIVNO. VAŠ CIJ JE DA SACUVATE NOVAC I DA GA UVIŠETOSTRUŠITE A NAŠ ZADATAK JE DA VAM POMOGNEMO U TOME.

Tim DV Design ima višegodišnje iskustvo sa klijentima širom sveta.
Imamo za cilj razvoj i rast kako naše kompanije tako i Vaše jer se vodimo time da je bitno pronaći sredinu u kojoj čovek može da napreduje.
Ekspanzivno razmišljanje podrazumeva sagledavanje mogućnosti i nastojanje da se one sprovedu u delo.
Sposobni smo i predani da nadjemo najbolja rešenja za Vas jer je to ujedno i naš dobitak.

Veb-stranice, promocije, reklame koje radimo za Vašu kompaniju imaju za cilj da unaprede kvalitet Vašeg života i da pre svega utiču na to da razmišljate dugoročno jer Vaš posao je nama bitan. Vaša ideja je bitna a mi ćemo pomoći da je sprovedete u delo.

Naši sajtovi imaju neke od bitnih prednosti:

 • validan kôd
 • brzo učitavanje
 • bez bagova
 • laki za korišćenje (eng. user-friendly)
 • u skladu sa SEO standardima (eng. SEO friendly)

Pored novih tehnologija i sjajnog dizajna, naši sajtovi su pre svega korisni i donose novac jer svaka poseta sajtu znači potencijalna kupovina a što je sajt reprezentativniji, bolje uradjen, ljudi će ga sve više posećivati. I sami znate da je dobra reklama pola kupovine-podjite od sebe.
Uvek imajte na umu da je veb-sajt ogledalo vaše kompanije. Na osnovu njega klijenti stiču utisak o Vama i uslugama koje nudite.
Taj utisak može biti presudan u odluci za Vaš ili proizvod konkurencije. Mi želimo da to budete Vi.
Naš tim je redovno prisutan na medjunarodnim konferencijama vezanim za veb-tehnologije. Idemo u korak sa vodećim svetskim standardima.
Nastojimo da budemo maksimalno usredsredjeni i koncentrisani na rešenja.

METODOLOGIJA I PROJEKT MENADZMENT

Savremene metode koje primenjujemo kod same izrade sajta omogućavaju da dobijete najbolje moguće performanse. Naš tim razmišlja dugoročno pa nam je na prvom mestu funkcionalnost i motiv koji Vi imate kada je sajt u pitanju.
Kada izradjujemo sajt za Vašu kompaniju bitni ste nam Vi, Vaša očekivanja i zadovoljavanje istih.
Uložite novac u svoj posao i vidite kako raste. Preduzetništvo nije rizično, biti nespreman je rizik.
Mi ne želimo da budete zadovoljni, želimo da budete oduševljeni.
Svaki projekat ili zadatak na kojem radimo proveravamo jer provera kvaliteta u ovom poslu je izuzetno bitna (eng. quality assurance, QA).
Svaku veb-stranicu testiramo na svim pregledačima, operativnim sistemima i uredjajima.

WEB DEVELOPMENT SERVICE TO OUTSOURCE? POTREBNA VAM JE KOJA RUKA VIŠE?

DV Design je jedna od najprofesionalnijih kompanija za veb-dizajn i razvoj, kako u Srbiji tako i u regionu sa ogromnim portfoliom radova i projekata za poznate svetske brendove. Čast bi nam bila da saradjujemo i sa Vama. Mi verujemo u moć sjajne ideje, u moć ostvarenja iste.

Ostanite usredsredjeni na uspeh i uzdignite život na jedan viši nivo, na kojem bi i trebao da bude. Ne tragajte za sigurnošću, tragajte za slobodom.

VAMA JE POTREBAN RESPONZIVE WEBSAJTWEBSHOPLOGOFLAJERSEOWEB DIZAJNCMSMARKETING ?

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com

  Cart