O Nama

DV DESIGN

DV DESIGN je marketinška, web dizajn firma usmerena na marketing u digitalnom svetu. Pokušavamo predanim radom ostvariti rezultate isplativosti vašeg online marketinga kojeg ste naručili kod nas. Dosad smo završili mnoge uspešne projekte.

Snimanje iz vazduha-Video produkcija. U svojoj ponudi takođe imamo snimanje Dronom iz vazduha, koji poseduje kameru visoke rezolucije. Pored drona nudimo snimanje vaših objekata i događaja profesionalnom opremom kao i fotigrafisanje. Vršimo izradu promo videa za vašu firmu, jer kada napravimo kvalitetan foto i video materijal tu smo da to sve lepo upakujemo i da Vaša firma bude kvalitetno predstavljena kroz promo video koji ćete objaviti na društvenim mrežama. Sarađujemo sa firmom „Abakus“ iz Šida, koji u svojoj ponudi imaju: Digitalna štampa, flajeri – vizit karte, plakati, diplome i zahvalnice, štampa velikih formata, folije za izlog…

ZAŠTO BAŠ MI ?!

 1. 1
  VELIKO POŠTOVANJE ZA NAŠE KLIJENTE

  Mi čvrsto verujemo u zlatno pravilo: ponašaj se prema drugima onako kako biste sami želeli biti tretirani. Naši klijenti su tretirani s najvećim poštovanjem i dostojanstvom ( a očekuje se i ohrabruju da uzvrate istom merom ).

 2. 2
  MI ZNAMO ŠTA JE ROK IZRADE

  Mi znamo šta radimo i držimo do toga da je tačan rok i datum izrade gotovog projekta od izuzetne važnosti.

 3. 3
  MI OBRAĆAMO PAŽNJU NA DETALJE

  Mi savršeno dobro znamo da je uspeh u detaljima. Jednako su nam važni detalji web stranica malih poduzetnika kao i detalji unutar portala. „Perfekcionisti“ je riječ koja može najtačnije opisati naš tim, koji uvek pokušava više.

 4. 4
  MI IMAMO ISKUSTVO

  DV DESIGN je marketinška, web dizajn firma usmerena na marketing u digitalnom svetu. Pokušavamo predanim radom ostvariti rezultate isplativosti vašeg online marketinga kojeg ste naručili kod nas. Dosad smo završili mnoge uspešne projekte.

Mi Vam pružamo uslugu Grafičkog DizajnWeb DizajnaSEO OptimizacijeGoogle Adwords-aFacebook Promocije .

WEB & GRAFIČKI DIZAJN

Mondo Dizajn je interaktivna web dizajn agencija koja pruža inovativna marketinška rešenja za klijente koji žele da pomere granice.

WEB DEVELOPMENT

Strastveni smo prema svakom pikselu, volimo čist, optimizovan kôd, koji proizilazi iz unikatnog web dizajna i originalnih web stranica.

SEO OPTIMIZACIJA

Idite dalje nego što ste mislili da možete. Sa nama možete dalje nego ikada do sada. Budite na vrhu rezultata pretrage.

GOOGLE ADWORDS / FB

Kreiramo pobedonosne oglase koji donose instant rezultate. Planiramo, upravljamo, izveštavamo i gradimo brend.

PROFESIONALNA USLUGA

Želite da od svoje firme napravite online brend. Važno je da se od početka predstavite publici u pravom svetlu. Dostignite maksimalne kapacitete svog poslovanja reklamirajući se na internetu. Google AdWords, Facebook Ads…

PREDVIĐENI BUDŽET

Kvalitet nema cenu, vaš budžet nije neograničen. Na marketingu ne treba štedeti jer je web sajt vaše ogledalo na globalnoj pozornici. Ukoliko će posetioci sa prvim utiskom dobiti jasnu poruku da ne ulažete dovoljno u imidž i kvalitetan dizajn, posumnjaće i u kvalitet vašeg proizvoda ili same usluge.

ŽELITE BIZNIS U POKRETU?

Pri izradi web sajtova koristimo najbolje i najsavremenije raspoložive tehnologije. Vaš sajt će biti atraktivan, privlačan i prilagodljiv svim uređajima, gde god se nalazili vi ili vaši klijenti. Savršen dizajn sajta kako na desktopu tako na mobilnom i tabletu.

KONTAKTIRAJTE NAS

Mnoge klijente privlači ta činjenica da nudimo kompletnu uslugu, od dizajna logoa, preko web dizajna i programiranja, do hostinga i održavanja sajta. To znači da ne morate gubiti vreme i lutati od jedne firme do druge, kako biste dobili rezultat. Sa nama dobijate u potpunosti gotov i kvalitetan proizvod.

IMATE JOŠ PITANJA? NIKAKAV PROBLEM!

KONTAKTIRAJTE NAS

Ako ste zainteresovani nekom od naših usluga, ili imate neko pitanje slobodno nam pošaljite email a mi ćemo Vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.

+381 64 11 31 024

127.0.0.1

 • 7 + 5 =

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com

  Cart