Korporativni ID

KORPORATIVNI ID

IMAJTE STIL-IZGRADITE PREPOZNATLJIVO IME VAŠ KORPORATIVNI IDENTITET

Vizuelni identitet Vaše kompanije trebao bi da bude prepoznatljiv kroz materijlna ili grafička sredstva koja će kompanija odabrati, definisati a potom i standardizovati.Korporativni identitet bi trebao da se ogleda u jedinstvenom stilu i da se taj stil vidi u svakom njegovom elementu.

Ključni elementi na koje moramo obratiti pažnju kada je u pitanju korporativna prepoznatljivost jesu: Logo kompanije, Memorandum i Vizit karta.

DV Design učiniće da budete jedinstveni i prepoznatljivi na tržištu.

BITNA JE UNIKATNOST, OSTAVITE JAK UTISAK NA VAŠE KLIJENTE OSTALI ELEMENTI KORPORATIVNOG IDENTITETA ZA PREPOZNAVANJE BRENDA

Bitan deo Vašeg korporativnog identiteta ogleda se i kroz ostale elemente koji mogu da ostave moćan utisak na klijenta npr. fascikla, hemijska-olovka, koverta, neki brendirani predmet poput upaljača ili šolje, notesa, šećera za kafu itd.

Oni stvaraju snažan vizuelni utisak i ukoliko su dobro osmišljeni itekako čine značajnu reklamu za Vašu kompaniju. Njihovom osmišljavanju pristupamo veoma temeljno jer svaki detalj je bitan.

Korporativni identitet, imidž i reputacija su osnovne vrednosti odnosa s javnošću i njihovim planiranjem i formiranjem stvara se osnova kvalitetnih odnosa sa različitim ciljnim grupama.

Predstavite kompaniju u skladu sa Vašim vrednostima.Prenesite jasnu poruku.
Bitno je da izrazimo postojanost Vašeg brenda, njegovu vitalnost a samim tim Vaša kompanija dobija na konkurentnosti-stvaramo pozitivnu sliku kompanije u javnosti.

VIZUELNI IDENTITET KOMPANIJE OSTVARUJE PRVI KONTAKT SA VAŠIM KLIJENTOM

Svaka kompanija ima svoj identitet. Identitet je skup osobina po kojima se organizacija prepoznaje i predstavlja na tržištu.

Bitne osobenosti Vaše kompanije bi trebalo posebno naglasiti jer iako su to neke nijanse, mogu biti odlučujuće kada je u pitanju poverenje klijenta u Vas i njegov izbor da saradjuje baš sa Vama.

VAMA JE POTREBAN RESPONZIVE WEBSAJTWEBSHOPLOGOFLAJERSEOWEB DIZAJNCMSMARKETING ?

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com

  Cart