Katalozi

KATALOZI

KATALOG KAO MARKETINŠKI ALAT

Katalog je jedan od značajnijih alata posebno za kompanije koje se bave prodajom i koje imaju mnogo artikala u svojoj ponudi. On omogućava klijentima i kupcima Vaših proizvoda da se lakše snadju medju raznolikom ponudom i odaberu željeni proizvod za sebe.

Katalog sadrži imena proizvoda i usluga koje se nude na prodaju a ukoliko je dobro osmišljen, uvek bi trebao da da i opis proizvoda te istakne cenu date ponude.
Katalozi se obično izradjuju kao štampani dokument (knjiga ili letak) ili elektronski dokument (e-katalog) na internetu.

Cilj kataloga je taj da se na prvom mestu fokusira na ponudu i ostavi sjajan utisak, zainteresuje, odnosno privuče potencijalnog kupca. U tom smislu katalog mora biti atraktivan i raznolik, nikako dosadan.

Preglednost, vizuelni utisak dok ga gledamo je veoma bitan i on odmah u startu može mnogo toga reći o Vama, onome što nudite, Vašem brendu.

Katalog predstavlja kolekciju proizvoda koji su grupisani u kategorije i potkategorije. Opisuje Vašu celokupnu ponudu, deo ponude ili akciju koju želite da istaknete.

DIZAJNIRANJE SAVRŠENOG KATALOGA

Naš tim se brine o svim aspektima koji su vezani za područje tržišnih komunikacija, imajući u vidu da je bilo koji deo kreativnog procesa, stvaranja imidža kompanije ili njenog proizvoda/usluge jednako bitan, te da od njega zavisi krajnji cilj – pozitivan odnos krajnjeg potrošaca prema reprezentativnom brendu.

Katalog je jedan od marketinških alata koji povezuje Vas i krajnjeg kupca sa Vama pa nikako nije zanemarljiva njegova vrednost kada govorimo o prodaji ali i o utisku koji mora da ostavi.

Jedan pogled na proizvod ili uslugu jeste pogled koji ima kompanija, dok je drugi pogled kupca- zasnovan na onome što vidi, čuje, misli ili oseća. Prilikom dizajniranja savršenog kataloga ovim se vodimo kao usmerenjem. Fokus nam je da probudimo emocije kod potencijalnog kupca, stvorimo čulni utisak koji će tada uticati na to da on poželi Vaš proizvod i postane kupac istog.

Pri osmišljavanju i izradi kataloga vodimo se nekim univerzalnim odrednicama- na početku kataloga dajemo osnovne informacije o Vašem preduzeću, stavljamo logo kompanije da bi potom prezentovali Vaše proizvode ili usluge. Sam format kataloga zavisi od Vaših želja i potreba, on nije standardizovan tako da imamo mnogo izbora po ovom pitanju. Fotografije proizvoda su ovde najbitniji faktor i potrudićemo se da one budu besprekorne-one moraju da mame na prvi pogled i da izazovu osećaj divljenja, potrebe, želje.

DIZAJNIRAJTE VAŠ KATALOG KOD NAS

DV Design izradjuje visoko kvalitetne kataloge po pristupačnim cenama i nudimo sjajan dizajn istih. Fokus nam je na impresivnoj naslovnoj stranici a potom na preglednosti i plasiranju Vaših proizvoda.

Mi ćemo se potruditi da predstavimo Vaš brend na najbolji mogući način imajući uvek u vidu da se dobrim brediranjem stiče lojalnost potrošača. Poverite nam posao i bićete oduševljeni rešenjima koja smo pripremili za Vas.

VAMA JE POTREBAN RESPONZIVE WEBSAJTWEBSHOPLOGOFLAJERSEOWEB DIZAJNCMSMARKETING ?

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com

  Cart