Facebook Promocija

FACEBOOK PROMOCIJA

ZAŠTO JE VAŠOJ INTERNET PREZENTACIJI POTREBNA SEO OPTIMIZACIJA

Facebook – kreiranje, promocije, upravljanje i vodjenje stranica i profila
Na ovoj još uvek besplatnoj platformi možete plasirati bilo šta vezano za vašu firmu: text, slike, delatnost i naravno promociju vaših proizvoda i usluga. Sa vama u dogovoru, kreiramo tekstualni i vizuelni sadržaj koji šaljemo vama na odobrenje.

Takođe, vodimo FACEBOOK stranicu na dnevnom, nedeljnom, ili mesečnom nivou, uz praćenje statistike broja ljudi koji su posetili stranicu, kliknuli na objavu, poslali komentar ili pitanje. Odgovaramo na pitanja, ostvarujemo dvosmernu komunikaciju sa potencijalnim korisnicima.

VOĐENJE FACEBOOK KAMPANJE – PROMOCIJE

Koraci u kreiranju FACEBOOK kampanje – promocije su sledeći:

 1. Dogovor sa Vama i kreiranje tekstualnog i vizuelnog sadržaja koji Vam dostavljamo na uvid pre puštanja kampanje – promocije na odobrenje.
 2. Kreiranje FACEBOOK kampanje:
  – Izbor države u kojoj želite da promovišete vašu firmu
  – Biranje ciljne grupe po godinama
  – Biranje ciljne grupe na osnovu pola
  – Biranje ciljne grupe po njihovom ponašanju na FACEBOOK – u 
  – Biranje ciljne grupe po njihovom interesovanju
 3. Objavljivanje, osluškivanje i ostvarivanje dvosmerne komunikacije izmedju Vas i korisnika
 4. Kreiramo dnevne, nedeljne i za 28 dana statističke izveštaje o učinku FACEBOOK kampanje, gde se dogovaramo sa Vama šta treba da ojačamo ili promenimo.

CENE USLUGA FACEBOOK PROMOCIJE

 • Cene kreiranja kampanje ( od 20 evra )
 • Dnevni budžet kampanje ( od 4 evra )
 • Cena dnevnog vođenja FACEBOOK stranice ( od 10 evra )
 • Cena nedeljnog vođenja FACEBOOK stranice ( od 50 evra )
 • Cena 28 – dnevnog vođenja FACEBOOK stranice od ( od 150 evra )

WEB SAJTOVI SA CMS SISTEMOM

Kreiramo web sajtove sa CMS administrativnim delom, preko koga možete na jednostavan način ažurirati sadržaj Vaših veb-stranica, što automatski znači uštedu u troškovima održavanja sajta.

Kontaktirajte nas još danas i zakažite besplatne konsultacije sa nekim od naših stručnjaka. Mi ćemo Vam pomoći da napravite najbolji plan na osnovu Vaše trenutne pozicije. Tu smo da bi Vi uspeli jer Vaš uspeh je ujedno i naš.

Dajte smisao svom poslovanju, zavolite to što radite jer kada Vam ide od ruke to što radite Vi bivate srećniji. Što ste srećniji, to ste zdraviji i uspešniji. Tu smo za Vas da Vam pomogemo da predvidite sopstveni uspeh,tu smo da Vas pokrenemo da razmišljate ekspanzivno, da saslušamo Vašu viziju i pomognemo da ona oživi.

VAMA JE POTREBAN RESPONZIVE WEBSAJTWEBSHOPLOGOFLAJERSEOWEB DIZAJNCMSMARKETING ?

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com

  Cart